Timpune IGT 2007



Valmistatud Grillo viinamarjadest. 2007 aastat iseloomustavad intensiivsed vihmasajud õitsemise ajal ning väga kuum sademetevaene aeg korje eel.


Vein on värvuselt kollakas. Intensiivses ja elegantses aroomis on maasikas, pirn, veidi vürtsi.


Maitselt ergutav, alguses ümar, järelmaitses tsitrus ja valge šokolaad. Sobiks kokku grillitud sardiinide või tuunikalaga.


Cutaja IGT 2006



Segu Nero d’Avola, Syrah’, Cabernet Sauvignoni marjadest.


2006 aasta suvi oli kuum, kuiv ja tuuline. Marjad on käsitsi korjatud. Nero d’Avola ja Syrah on laagerdunud 10 kuud suurtes 550-liitristes vaatides. Cabernet Sauvignon küpseb 10 kuud prantsuse 225-liitristes tünnides. Lõplik küpsemine pudelis 3–6 kuu vältel.


Vein on aroomilt täidlane ja moosine, maitses küpsed punased marjad – jõhvikas, sõstar, kirss, kuivatatud must ploom. Maitsev, siidine tanniin ja pikk järelmaitse. Sobiks hästi lambalihaga.