LaserMed on eriline kliinik, kus pakutakse meditsiiniteenuseid ja tehakse kosmeetilisi raviprotseduure uue fraktsioneeritud CO2-laseriga UltraPulse, mis on võimas, kiire ja radikaalne.

Kosmeetiline ebatäiuslikkus võib esineda meie nahal kogu elu kortsude, armide, pruunide plekkide ja muu ebatavalise kujul. Selleks et parandada ja eemaldada neid tahtmatuid ebatäiuslikkusi, kasutatakse raviks fraktsioneeritud CO2-laserit, mis on tunnistatud testides maailma parimaks ja kõige töökindlamaks.

Samuti võeti kliinikus kasutusele uus laser kapillaaride raviks. Asclepion Laser Technologies on maailmas üks kõrgema kvalifikatsiooniga firmasid optikatööstuses. Asclepion QuadroStar PRO laserkiir mõjutab läbi naha ainult veresooni, mitte ümbritsevat nahka, „keevitades” veresooned kinni.

LaserMedi ilukliinikus tehakse loomulikult ka ilusüste. Botuliintoksiini süstimise teenus on hästi teatud protseduur, mis kujutab endast mitteoperatiivset vananemisilmingutest vabanemist ja põhineb lihaste lõõgastamisel ja nende kokkutõmbumise ärahoidmisel. Selliste muutuste korral toimub täielik kortsude ja miimikajoonte vältimine (efekt kuni kuus kuud). Olemasolevad kortsud kaovad ära tänu filler’itele – täitesüstidele (efekt 8–14 kuud). Kasutusel on ainult kvaliteetsed ja originaalsed tooted: Juvéderm, Radiesse, BELOTERO, Luminera Crystalys, VOLUMA™, VOLBELLA™, VOLIFT™, STYLAGE.

MIDA SAAB CO2-LASERIGA TEHA?

Sünnimärkide eemaldamine
Papilloomide eemaldamine
Pigmendilaikude eemaldamine
Lentiigo eemaldamine
Ksantelasmi eemaldamine
Armide korrigeerimine
Venitusarmide korrigeerimine
Keratoosi eemaldamine
Lasernoorendamine
Sissekasvanud küüne eemaldamine ja ravi

LaserMed pakub ka laserepilatsiooni teenust.

Laserepilatsioon on Eesti turul juba üle kümne aasta, aga paraku nimetatakse sageli laserepilatsiooniks ka selliseid meetodeid, mis pole kuidagi laseriga seotud – näiteks IPL. Uue põlvkonna dioodlaseri on välja töötanud maailma juhtiv lasertehnoloogia tootja Lumenis, kes on toonud turule palju uudseid saavutusi laser- ja valgustehnoloogias ning on väga paljude kosmeetiliste tehnoloogiate teerajaja. Ettevõte sai alguse kahe tuntud lasertehnoloogia – Iisraeli firma Sharplani ning USA sõja- ja kosmosetööstusele lasereid tootva Coherenti – ühinemisel.
Esimese ja ainsana Eestis pakub unikaalset suure kiirusega laserepilatsiooniaparaati LightSheer Duet esteetilise meditsiini kliinik LaserMed. LightSheer Duet kasutab uue põlvkonna vaakumabi tehnoloogiaga dioodlasereid, mille sügavaima laineimpulsiga epileerimise tulemus on püsiv. Kui kõik epilatsiooni laserid reageerivad melaniinile ehk karvapigmendile, ei suuda teised tehnoloogiad tungida nii sügavale, et jõuda folliikulini. Lumenis on arendanud ja patentinud tehnoloogia, mille kiirgus on kõige pikem ning suudab pärssida esimeses faasis oleva karvanääpsu sajaprotsendiliselt.

„Dioodlaser leiab karva naha seest üles pigmendi järgi ning peatab kõigi esimeses kasvufaasis olevate karvakeste kasvu. Kuna korraga on selles faasis umbes 15% karvadest, tuleb protsessi ideaalse lõpptulemuse saavutamiseks korrata,” seletab LaserMedi doktor Irina Maksimova.
Doktori sõnul on ta Põhjamaades sageli kuulnud müüti, et suvel on laserprotseduurid kahjulikud. „See on tõesti rahvajutt, kuna lasertehnoloogia on pärit soojast Californiast. Järelikult ei saa asi sugugi kliimas olla. Tänapäeval mõistavad inimesed, et otsene põletav päikesevalgus pole nahale hea ja kiirendab vananemist. Ühtlasi seda, et talvine kiirgav päike on sageli isegi aktiivsem ja kahjulikum kui suvine.“

LightSheer Duet on praegu parim lasersüsteem kogu maailmas – see on väga kiire tuimestuse ja kreemideta karvaeemaldus.

Kliinikus töötavad juhtiv laserkirurgiaspetsialist Sergei Sarap (CO2 fraktsioneeritud laserravi, lasernoorendamine, sünnimärkide diagnostika, ilusüstid), neuroloog Aleksandr Jesmenov (neuroloogilised konsultatsioonid, migreeni ja hüperhidroosi ehk liighigistamise ravi botuliintoksiiniga, ilusüstid, filler’id ehk täitesüstid). Vastu võtab ka kliiniku juhataja doktor Irina Maksimova, kellel on Lumenise ja Asclepioni laseraparaatidega töötamises pikaajaline kogemus.

Kliinik asub Tallinnas Aia tänav 7. Telefon: 640 4022. Kliiniku kodulehel www.lasermed.ee vastatakse teie küsimustele eesti, vene ja inglise keeles.
Jaga
Kommentaarid