Eestimaiselt elegantne ESTONIA Resort Hotel & Spa**** ootab külastajaid Pärnu idüllilises rannarajoonis. Lõõgastava spaapuhkuse lahutamatuks osaks on hotellis asuv spaa- ja saunakeskus SPA & SAUN koos üheksa erineva saunaga, sealhulgas auru-, infrapuna-, lõhna- ja privaatsaun.

Keskuses saab kogeda Surnumere tervistavat mõju – 33% soolasisaldusega bassein hõljutab külastajaid ilma vaevata vee pinnal. Aktiivsemaid külastajaid ootab jooga- ja rühmatunde pakkuv ACTIVESPA. Unikaalsena Eestis pakutakse iga osaleja seniseid kogemusi rikastavat flyhigh-õhujoogat.

Lõõgastavad spaahoolitsused klassikalisest massaažist kuni Sundari hoolitsusteni garanteerivad, et oma lemmiku leiab igaüks. Suvel on naistele ideaalne hobukastani ja tšillipipra tselluliidi kehahoolitsus ning meestele golfimassaaž, mis on kombinatsioon klassikalisest massaažist ja soonetasumisest. Äsjavalminud suvemenüüga à la carte'irestoran NOOT viib maitseelamused uuele tasemele, võimaldades terrassil nautida tasuta kontserte, suvepealinna melu ja imemaitsvat toitu.

Kodulehe kaudu broneerides sisaldab majutuse hind rikkalikku buffet-hommikusööki, piiramatu ajaga spaa- ja saunakeskuse külastust ning kingitust.

Uuri lähemalt kodulehelt ja ole spaa tegemistega kursis ka Facebookis.

Eriline ja ehe: Värska kuurort Setomaal

Tänapäeva üheülbalisemaks muutuvas maailmas on järjest keerulisem leida ehedat ja eristuvat elamust. Setomaal on see endiselt võimalik – ürgne pärimuskultuur, puhta looduse vägi ning neil kahel põhinev innovatsioon teevad sellest ihaldatud sihtkoha linnamelust painatud puhkajale.

Värska kuurordis on asetatud moodsad mugavused puutumata looduse ning omanäolise ja eheda kultuuriruumi keskele. Kaunis männimetsas asuv uuenduskuuri läbinud balneoteraapiakeskus, Lahe Resto ning standard+-toad vastavad ka nõudlikuma külalise ootustele. Lisaks kogu perele rõõmu pakkuv Värska Veekeskus, mille lõbustusbasseinis on aasta ringi 32 kraadi sooja ning mullivannidesse voolab mineraalvesi otse maa seest.

Värska mineraalvee ja ravimudaga kuurortraviprotseduurid on tunnistatud Eestis kõige tõhusamateks – korralik ravikuur tagab mõju ka poole aasta möödudes. Puhkus Värskas sobib nii tõsisemaks raviks kui ka paaripäevaseks lõõgastuseks.

Läheduses asuvad Pikalombi matkarada, elamuslikud laevareisid Värska lahel, Seto talumuuseum, Vana Jüri seebikoda ja vaatamisväärsusi pakkuv Seto Külavüü marsruut.

Uuri lähemalt www.spavarska.ee ja ole kursis uudistega ka Facebookis.

Narva-Jõesuu SPA & Sanatoorium asub imekaunis kohas, kus looduse jõul on tervendav ja lõõgastav efekt

Sanatooriumi 55-aastane ajalugu on andnud hindamatu kogemuse, mis võimaldab pakkuda külalistele alati kõrgetasemelisi teenuseid. Spaa märksõnaks on individuaalne lähenemine, millest lähtuvad ka sealsed hoolitsevad ja tähelepanelikud töötajad.

Spaa välibasseinis on vesi alati soojem kui meres. Kui tuul puhub ja rannas olla ebameeldiv, eelistavad kliendid veeta aega basseini juures. Mudaravi puhul kasutatakse ravimuda Haapsalust. Kui puhata, siis miks mitte kasutada selleks raviprotseduure, mis aitavad leevendada terviseprobleeme?

Narva-Jõesuu on kuulus ainulaadse looduskeskkonna poolest. Omapärase männimetsaga ääristatud peene liivaga Narva-Jõesuu rand on pikim mererand kogu Eestis, kulgedes 7,5 km ulatuses mööda Soome lahe lõunakallast.

Juba üle viie aasta on kliente meelitanud ka kaalulangetamise programmid. Spaa uudistooteks on pakett "Sportlik", mis on loodud just neile, kes naudivad aktiivset puhkust.

Pärast pikka jalutuskäiku tule naudi maitsvat sööki ja lõõgastu!

Uuri lähemalt kodulehelt ja ole kursis spaa tegemistega ka Facebookis.

Nii tartlaste kui ka loendamatute eestlaste südametesse on pesa teinud Eesti vahvaim spaa – V Spa

Sellel suvel pole vaja lõõgastavaks puhkuseks Tartust kaugemale minna. Valgusküllane V Spa võimaldab nautida vaadet Tartu südamele ning pakub äsja uuenduskuuri läbinuna senisest veelgi enam võimalusi igal külastajal enda suve rikastada. Nii peredele kui ka paaridele, nii tartlastele kui ka turistidele – V Spa teab, millest juba ammu puudust tundnud oled. V Spa mitmekesisesse saunade perekonda on lisandunud neljakraadine jääsaun, kus saab pärast kuumasid saunarituaale lõõgastuda või ennast suvise palavuse eest peita. Peresõbralikkust lisab ka uus klaasseintega meesaun, kus vanemad võivad muretult lõõgastuda, samal ajal kui pere väiksemad pooled nende valvsa pilgu all liivakastis losse ehitavad.

Juba üle 80 hoolitsuse pakkuv V Spa heaolumaailm rikastab ka sel suvel oma niigi suurt valikut uute merevaigurituaalidega ning palavalt päikeseliste ilmadega saab nautida päikeseterrassi vaikust ja rahu.

Uuri lähemalt www.vspa.ee ning ole kursis ka V Spa tegemistega Facebookis.

Enam pole vaja palmide all päikesepaistes mõnulemiseks mitme maa ja mere taha lennata!

Toila Spa Hotell asub kõrgel põhjaranniku merekaldal kuulsa Toila-Oru pargi kõrval, 170 km kaugusel Tallinnast. Mereäärse männimetsa osoonirikas õhk meelitab puhkama juba üle-eelmise sajandi lõpust. Toila Spa Hotell tegutseb kahel põhisuunal: heaoluspaa ja sanatoorne ravi koos Eestisse toodud uudse karboksüteraapia ravimeetodiga, mis seni ajendas terviseturiste välismaale sõitma. Peale selle on moodsas uuringukeskuses võimalik teha veresoonkonna, siseorganite ja näärmete ultraheliuuringuid.

Võimalusi lõõgastumiseks ja vaba aja veetmiseks on veelgi – lai valik spaahoolitsusi, Vana-Rooma stiilis termid, ujula, jõusaal ja aroomituba, keraamikakunstile mõeldud savituba, suur mängumaa lastega peredele ning minigolfiväljak. Eksklusiivsemat ja privaatsemat puhkust eelistavaid täiskasvanud kliente ootab Orhidee wellness-keskus troopilise talveaiaga. Restoranis Mio Mare saab reede õhtuti nautida varieteeprogrammi ning mereäärses männisalus ootab suvel puhkajaid kämping.

Toila Spa Hotelli hüüdlause on „Elamus iga ilmaga!”, mida kinnitavad ikka ja jälle tagasi tulevad püsikliendid.

Uuri lähemalt www.toilaspa.ee ning ole kursis ka spaa tegemistega Facebookis.

Rahulolu ja lõõgastus Meriton Wellness Spaast

Vee- ja saunakeskuses on neli erinevat sauna – Soome saun, soolasaun, aurusaun ja aroomisaun –, kaks basseini, kaks mullivanni, kontrastjalavannid ning joogibaar. Veekeskus on avatud iga päev kell 7.00–22.00. See sobib väikeste lastega peredele ja täiskasvanutele ning on paraja suurusega, et lastel hästi silma peal hoida. Lastebassein on sügavusega 0,4–0,6 m ja teine bassein 1,4 m, sobides hästi veemõnude nautimiseks ka inimesele, kes ujuda ei oska. Suures basseinis on vastuvooluseade ja massaažidušid. Üks kahest mullivannist on Eesti suurim. Mullivannide temperatuurid 32 ja 36 kraadi garanteerivad, et igaüks leiab endale sobiva. Soola-, auru- ja aroomisaun on ühissaunad, Soome saunad on meestele ja naistele eraldi.

Veekeskusega on ühendatud väike saal, mis sobib ideaalselt tähtpäevade tähistamiseks. Väga populaarne on laste sünnipäevade pakett 15 lapsele ja kahele täiskasvanule, sisaldades endas ka väikest sööki. Vee- ja saunakeskuse järel saab külastada ühtlasi wellness-spaad, kus on võimalik valida suure hulga näo-, keha-, käe- ja jalahoolitsuste vahel.

Uuri lähemalt kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid