Ekspress kirjutas kõnealusest äritülist tänavu aprillis artiklis: „90s coming back. Vana kooli stiilis hoogne äritüli Tallinna südames“. Ärimehed Jaak Roosipuu ja Üllar Udras nägid jahmatusega, et juristiks õppinud kompanjon Priit Kotkas pani neilt tuuri 14 miljonit eurot väärt ärimaja Tallinna südames ja teda aitas seejuures advokaat Heringson, kes tegutses oma kliendi ehk Udrase huvide vastaselt.

Heringson jättis mulje, et tal pole midagi peljata. Ta teatas Ekspressile, et tema büroo vastu on tüliga seoses esitanud juba kolm hagi. „Kaks neist jättis kohus nende juriidilise ainetuse tõttu isegi menetlusse võtmata,“ märkis advokaat ja avaldas arvamust, et peagi lõpeb ka kolmas. Aukohtusse pöördumise kohta tõdes Heringson, et „näib, et see on esitatud ainult eesmärgil, et ajakirjanduses saaks esile tuua fakti, et minu vastu on advokatuuri aukohtusse avaldus esitatud“.

Aga läks teisiti. Aukohtu otsus ütleb, et Heringson „tegutses teadlikult ja tahtlikult huvide konfliktis, eelistades ühe kliendi huve teisele“, ta on „olulisel määral kahjustanud kliendi huve ja põhjustanud oma tegevusega kliendile tema tegevusest alguse saanud kohtumenetlustega kahju“ ning rikkus olulisel määral kliendi huvide kaitse kohustust, mis on advokaadikutse keskne printsiip“. Aukohus ledis, et arvestades rikkumise raskust, ei saa piirduda noomitusega, vaid Heringson väärib karmimat karistust.