VIKAARDIAKON GRÄZIN Muhu Katariina kirikus ordineeriti diakoniks Igor Gräzin, kes hakkab teenima Saarte praostkonnas vikaardiakonina. Saare-Lääne piiskopkonnal on hiilgav minevik, nüüd lisandus veel üks uus ja särav nimi.
SAIAPARADIIS Kohutavalt häid kaneelirulle ja kardemonisaiu saab Vana-Kalamaja tänaval asuvast kohvikust Cafe Mém’. Saiaekspertide sõnul on sealsed külluslikud rullikesed ühed linna parimad – ja igati hea algus koheva rannahooaja alguseks. Kurvikas on ilus!

NORDICA – LOLLIDE LOHUTUS Kes veel peale majandusminister Taavi Aasa enda usub, et pidevalt uusi rahasüste vajav lennufirma Nordica on Eestile vajalik „surve avaldamiseks teistele lendajatele“?

KOROONA-COMEBACK Hiina hakkab end taas lukku keerama, sest mereanniturul hakkas viirus uuesti levima. Apua!

Nädala sõna: Rahunemispeatus

Rahunemispeatus on 45minutine paus, mille teeb liikluses kiirust ületanud sõidukijuht trahvi maksmise asemel. Nimelt otsustas õiguskomisjon 15. juunil üksmeelselt algatada eelnõu, mis edaspidi võimaldab liikluses piirkiirust mitte enam kui 20 kilomeetrit tunnis ületanud sõidukijuhi mõjutamiseks kohaldada rahalise trahvi alternatiivina rahunemispeatust. Seadus peaks jõustuma 1. detsembril 2020.

Vaata ka boksipeatus, peatus.ee, peetus, rahula, pissipeatus, metsapeatus, „Metsaköök“, metsamoor Irje Karjus, mindfulness, Rahumäe kalmistu, Jaanus Rahumägi, rigor mortis, RMK, Xanax, stoppkaader, Robert Rool, „Ringliiklus“, nõudepeatus.