PURAVIKUD Jaaniööl tasub lisaks sõnajalaõiele otsida ka puravikke – nende ilusate ja maitsvate seente hooaeg on mõnel pool Eestis juba alanud!

IMELISED SOOJAD ÖÖD Olge õues, nautige päikeseloojangut ja -tõusu ning unustage mõneks ajaks tusk ja pask, millega kevad meid kostitas.

TÕRKSA TALTSUTAMINE Terviseameti juhi ­tagandami­ne on omandanud shakes­pea­re’likult kirglikud toonid, samas kui riigi valitsus võtab üha rohkem eeskuju mister Beanist.

LIHA HIND Lihakraami massiliselt kokku ostva Hiina tõttu selle hind aina tõuseb ja tõuseb. Niimoodi ei saa enne otsustavat teist lainet kõhtugi korralikult täis süüa.

Nädala sõna: pisstantseerumine

USAs avastati, et avalikud tualettruumid on koroonaviiruse nakkuse levitamiseks lausa lausa ideaalsed. Tualettides käib tihedalt inimesi, ventilatsioon on halb ning seal on palju siledaid pindu, mida külastajad puudutavad. Selle vältimiseks soovitatakse pisstantseeruda ehk hoida võimalusel teistest enesekergendajatest parajat vahemaad ja mitte rüseleda ülerahvastatud avalikes käimlates. Uue sõna mõtles välja üks National Public Radio ajakirjanik.

Vaata ka sotsiaalne distantseerumine, pistaatsia, piserdama, püstolreporter, kuldne vihm, Big Ben, politseivägivald, seitse samuraid, uriiniravi, Bizet’ “Carmen”, "Zou Bisou Bisou", Sex Pistols.