EESTI FILMID PRAEGU KINOS ­Jürgensi „Rain“ ja Õunpuu „Viimased“ on meistri­teosed, mis turgutavad usku meie ­kodumaa kunsti. Ruttu vaatama, enne kui palavik tõuseb!
ESTONIA UUS UURIMINE Otsus korraldada parvlaeva Estonia hukkumise põhjuste uus uurimine on teretulnud. Me kõik väärime tõde.

SÕNA „INTERNEEDUS“ Kas tõesti käivad sõnad „internet“, „veeb“, „nett“ nii üle jõu, et pead kasutama joogise agrofilosoofi leiutatud „vahvat“ värdsõna!?! Kindel blokk, kui veel kasutad!

BSH INVAKAART Brigitte Susanne Hunt parkis oma autot Tallinna vanalinnas invakaardiga, mis mõeldud liikumis- või nägemisfunktsiooni puudega isikule. Neid konkreetseid puudeid küll Hundil olevat ei tundu...

Nädala sõna: Jomo

Ehk joy of missing out ehk rõõm millestki ilma jäämisest, millegi maha magamisest, keskendumine isiklikule rahulolule. Kui koroonaeelsel ajal valdas inimesi sageli fomo ehk fear of missing out, siis viiruseaastal 2020 on fomo-karusselli hoog pisut vaibunud ja rõõmuleidmise areaal igaühe nahale lähemal.

Vaata ka YOLO, „Jojo Rabbit“, pomo, homo, Kumu, MoMA, Joy Division, Lolo ja Pepe, Koma, „Kurbus ja rõõm kaelkirjakute elus“, Como järv, George Clooney, netipaast, paavst, Varro Vooglaid, soolopurjetamine, sooloseks, joodeldamine, ajakiri Jobu, Kääbik, „Hulkur Rasmus“, Otto-Triin, Batu-Khaan.