HERE COMES THE SUN Kui hommikul paistab aknast sisse rõõmus päike ja ilm on kevadiselt soe, siis on kergem isegi oma igapäevast maski kanda.

RAJU MEELELAHUTUS Linnar Priimäe esinemine Raadio 2-s läheb kindlasti otsemat teed kodumaise eriti pöörase meelelahutuse kullavaramusse.

KÄRBIB, EI KÄRBI Üks minister ütleb, et avalik sektor hakkab töötajate palku kärpima, teine ütleb, et ei hakka. Samal ajal on erasektor juba tükk aega säästurežiimil. „Two nations“, nagu ütles Lenin inglaste kohta.

RAHVAKOGUNEMISED LOODUSKAUNITES KOHTADES Kaua võib!?

Nädala sõna: Zoombomber

Zoombomber on tegelane, kes häkib ennast sisse võõrale zoom.us keskkonnas toimuvale videokoosolekule, segab seal tegevust, lärmab või liputab. Zoombomber’id kasutavad ära koosoleku korraldaja kesiseid tehnilisi teadmisi, kuid selliseid häirijaid ei ole õnneks keeruline takistada.

Vaata ka „Unabomber“, bomber-jakk, Una Bomba, bomš, Bonzo, nomnom, „Zoolander“, zoonoos, emalendur, Juri Gagarin, nahkhiir, „ok, boomer!“, suumima, Zoom, ZumZum, Asko Künnap, Karl Lemani poksiklubi, Mike Tyson, sumps, sukeldumisinstruktor, Mart ja Martin Helme, „Stalker“.