„KUNST ON AINUS PÄÄSETEE“ Marianne Kõrveri ja Eero Epneri sümpaatne dokumentaalfilm Konrad Mägist esilinastus sel pühapäeval ETVs, edaspidi saab seda vaadata Jupiteri vahendusel. Midagi ilusat ka vahelduseks!
„BABYSHARK“ 1970ndatest pärit lastelaul, mille on salvestanud ja videosse pannud Korea firma Pinkfong, on tõusnud kõigi aegade vaadatumaks-kuulatumaks videoks YouTube’is – üle seitsme miljardi korra. Luis Fonsi „Despacito“ langes nüüd teiseks.

VANALINNA VÄLJASUREMINE Seda, mis praegu Tallinna vanalinna toidukohtadega toimub, ei soovi vast isegi need, kes varem öörahu rikkumise üle häälekalt kurtsid.

TERROR EUROOPAS Lisaks koroonaajale sunnivad oma nelja koduseina vahele pakku ka nugade ja tulirelvadega mehed.

Nädala sõna: koroonajooksik

Inimene, kellel on koroonaviirus, aga kes jookseb sellest hoolimata linna peal ja rahvarohketes kohtades vastutustundetult ringi, testima ei lähe, käib poes, baaris ja peol ning kutsub sõpru külla.

Vaata ka „Sööbik ja Pisik“, vapsik, tõusik, numpsik, „Kaksikud“, Arnold Schwarzenegger ja Danny DeVito, sõrnik, Andrus Värnik, laisik, Kummi vööbik, vabakäiguvang, reptiilik, hanerasv, nibuklambrid, kreembrülee, Selveri ABC.