NARVA TÕMBEKESKUS Narva tõmme kiskus Venemaalt Eestisse maasturi koos juhiga – läbi tõkkepuu ja väravate! Venemaa kodanik pandi kolmeks kuuks ­trellide taga, kuid kavatsebki nüüd Eestisse elama jääda.
MEISTERJAANI LÜHIFILM Sisekaemuslik ja psühhedeelne lühieepos „Päris inimene“, mis on käes­oleva nädala kultuurihitt Facebookis. Jaan Tätte Jr enda filmitud, lavastatud, monteeritud, kirjutatud, näideldud.

TERVISEAMETI RISKANTNE OTSUS Tervise­amet leidis, et pole vaja ­piirangute ­seadmist ­Milano võrkpalluritele, kes ­saabuvad Tallinna lennujaama ja sõidavad Saare­maale 1500 pealtvaataja ees palli mängima. Põhja-Itaalias on positiivse proovi andnud juba ligi 1700 inimest. Kas see on ikka hea mõte?

VIIRUSPUHANGU NAERUVÄÄRISTAJAD Eks siis, kui hingamisaparaati vaja, läheb naer üle.

NÄDALA SÕNA: JÄNES-INVESTOR

Sotsiaalmeedia sõduri ja osakeste füüsiku Andi Hektori poolt ajalehes Äripäev kasutatud sõna investori kohta, kes pole piisavalt riskialdis.

Vaata ka „Jänespüks Jojo“, „Jänes Juliuse arvuti“, argpüks, Laine Jänes, Arto Paasilinna „Jänese aasta“, Investor Toomas, Jänku-Jussi multikas, munadepüha, hiidjänes, „Vääritud tõprad“, IPO, EPO, dopingukontroll, pehme kortsleht, „Selgeltnägijate tule­proov“, Vanga.