MIDA RAINER EI ÕPI... Tallinna ülikool tühistas plagiaadi tõttu lõplikult Rainer Vakra bakalaureusediplomi. Magister jääb alles, kui Vakra uue lõputöö kirjutab. Juba ta tegi selleks avalduse ja ülikooli kohtusse kaebamisest enam ei räägi. Mõistlik!

ROHKEM LENDORAVAID! Ida-Virumaal toimunud RMK looduskaitseosakonna seire käigus leidsid looduskaitsjad viis uut lendorava elupaika. Hoiame neid väikseid ohustatud loomi!

ARSEEN PÕHJAVEES Kolme Peipsiääre valla küla põhjavees on ohtlikult palju arseeni. Sellist vett ei tohiks tarvitada ei joogiks ega toidu valmistamiseks. Hea seegi, et purgeeni ei leitud.

HÄDA TÖÖ PÄRAST Eestis on terav tööjõupuudus ja samal ajal ka selge tööpuudus – meil on palju inimesi, kelle oskused ja kogemused ei vasta enam tööturu vajadustele. Kuidas aga lüüa kaks kärbest ühe hoobiga, leida töötajaid ja leida tööd?

Nädala sõna: koondamissaag

„Riigifirma tõmbas Tapa depoos koondamissae käima,“ kirjutas Postimees. „Koondamissaag“ tähendab Operaili poolt algatatud tööjõu koondamist Tapa vagunidepoos. Veristest inimohvritest pole õnneks teatatud, koondatud planeeritakse suunata rahumeelsele ümberõppele.

Vaata ka „Saag“, Kristo Saage, „Texase mootorsaemõrvad“, „Ameerika psühhopaat“, Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide Festival, Kofi Annan, Boutros-Boutros Ghali, seapeet, kahemehesaag, Richard Kiel, käsitöötund, kammi sassi, ajakirjanique, Southern Alberta Art Gallery, Koonderakond.