SISETARBIMINE Rahandusminister Martin Helme näitas Hõbelusika peol koroonast räsitud rahvale suurepärast eeskuju ja juhtis oma käitumisega ilmekalt tähelepanu sisetarbimise olulisusele! Nii hoogsa sisetarbimise puhul võib muidugi unustada distantsi hoidmise ja käte desomise...

IDA RAADIO LAIENDAB HAARET Soome rahvusringhääling kirjutab, et kriisi ajal on raadios ägedaid mussisaateid üha vähem, aga Helsingis on kanna maha saanud eestlaste Telliskivi keskusest tehtav IDA netiraadio. Soomlased rõhutavad, et Eesti IDA Raadio soome saatejuhid saavad eetris lasta muusikat ja rääkida, „mida ise tahavad“.

ALLUVATE KOHTUSSE KAEBAMINE Tallinna kultuuriameti juhi poolt oma alluvate kohtusse kaebamine on tõeline madalpunkt Tallinna linnavalitsuses. Mihhail, mis seal ikkagi toimub?

LEHMAD Meie põlislaantesse eksinud rahvas ei leia neid legesid piima- ja vorstiandjaid enam üles.

Nädala sõna: maskijänes

Koroona-ajastu inimene, kes hoolimata tungivast soovitusest või koguni nõudest kanda ühistranspordis vms avalikus kohas maski, ei tee seda ja sõidab südamerahus maskijänest.

Vaata ka bussijänes, märtsi-jänes, halljänes, valgejänes, Kärme Küülik, pärisjäneslane, Lepus tolai, leepra, maskiball, „The Mask“, Zorro, „Wremja“, sigivuskordaja, „Oops!... I did it again“, Georg Ots, „Raudne mask“, Martin Helme, „Su nägu kõlab tuttavalt“, Jänku-Juta, Jänku-Juss, Helmut Jänes, Laine Jänes, Harri Jänes.