KAPOGA KOROONA VASTU Iisraeli salaluure on asunud aktiivselt tegutsema, et Iisraeli elanikud saaksid koroonapandeemia ajal vähem kannatada. Tahaks, et ka meie kapo teeks midagi ägedat Eesti elanike tervise kaitseks!

AENNE BURDA ETV-S ETV eetrisse jõudnud seriaal lõigete kuningannast proua Burdast tekitab eesti naiste seas võimsaid nostalgialaineid, sest kellel poleks kunagi olnud kapis midagi, mis just Burda lõikelehtede järgi valminud!

LÖRTS Niigi on muret palju ja meel must. Keset aprillikuud taevast langev lumi ja lörts asja paremaks küll kuidagi ei muuda. Auu, kevad, kuhu sa kadusid?

ELLUJÄÄMISÕPETUSED Kõik kohad on täis juhtnööre, kuidas ja mida karantiini ajal teha, et inimese keha ja vaim ära ei laguneks. Nagu ei osataks ise üldse elada – kududa, netist hantleid tellida ja raamatuid valida!?! Ja justkui oleks kõigil metsikult palju vaba aega käes.

Nädala sõna: näopampers

Mitte just hellitav nimi koroonamaskile, mis pärast umbes tunniajalist kandmist on muutunud niiskusest ligaseks, lämmatavaks ja põski soonivaks riidelapiks. Sobib kasutamiseks ka kõigi kodus ise valmisvuristatud lohvakate marlimaskide kohta.

Vaata ka näotu lugu, „Face/Off“, püksmähe, Tena Lady, Karmen Joller, Zorro, üks-mask-to-rule-them-all, Lilli Jahilo, Always, maskiball, „Sügisball“, mas­keraad, FFP2, Jaak Aab, maskilast, pastilaa, pastinaak, naat, Abu Ghraib, waterboarding, penipaun, Auri Hakomaa, djellaba, viirusekärss.