DISAINMAST SOOREBANE Sotsiaalmeedias ringleb aktiivselt uus ülipopulaarne pildistamisobjekt - arhitektide Sille Pihlaku ja Siim Tuksami loodud Harku–Lihula–Sindi kõrgepingeliini nurgamast nimega Soorebane. Väga fotogeeniline!
EI SAA ME LÄBI... LEEDUTA! SEB panga teatel on eestlased sel aastal teinud Leedus 40 protsendi võrra rohkem kaardimakseid kui eelmisel aastal – Leedu on uus Läti!

SEENEMÜRGITUSED Kuigi seenehooaeg võtab alles tuure üles, on juba praeguseks kuus inimest neerukahjustustega haiglas väga raskes seisundis. Paraku on see rekord. Peamiseks mürgitajaks kühmvöödik, mida korjatakse lehterkukeseene pähe ning lastakse hea maitsta. Seenesõbrad, ärge palun kaotage valvsust.

KOROONAVAESUS Tööpuudus, mured laenumakse-tega, tühi kõht. Ja pime sügis on alles ees...

Nädala sõna: solidaarsuskett

Ajad on ärevad ja tuhanded Valgevene valimistulemuste ja politseivägivalla vastu protesteerivad (valgesse riietatud) naised moodustasid Minski ja riigi teiste linnade tänavatel kätest kinni hoides solidaarsuskette. Balti keti aastapäeval, 23. augustil moodustatakse ka Tallinna solidaarsuskett, mis kulgeb mööda Pärnu maanteed Valgevene Suursaatkonnast Vabaduse väljakuni.

Vaata ka Balti kett, Lukašenka, Alice in Chains, Solidarnost, inimkett, poekett, poekott, ketikoer, diktaator, oranž revolutsioon, Lucacescu, ketiõli, BNS, kompromaat, opritšnina, lillelapsed, kämmalvaher.