VIRTUAALSED INFLUENTSERID Varsti pole enam luust ja lihast influentsereid tarvis, pole vaja neid kallite kreemitotsikute, hilpude ja dildodega tasustada. IT-firmade tarkpead on loonud imekauneid virtuaal-inimesi, kes sotsiaalmeedias sama töö ära teevad. Digitaalseid kangelasi on juba sadakond, edukamatel neist miljoneid jälgijaid ja lepingud tippbrändidega.
TALIHOOAJA LÄHENEMINE Aeg vahetada kaabud tutimütside ja läkiläkide vastu!

„SUHTEVIMKADE“ HÄBIVÄÄRNE KADUMINE Kuidas elada edasi ilma Triin Lellepi ja Margus Vaheri suhtenõuanneteta? Nõuame armuekspertide kammbäkki.

VALE PRÜGI VALES KASTIS Aknaraam ei ole pakend, tuhk ei ole pakend, punane Rimi kilekott ei ole biojääde, pudel ei ole papp. Oeh!

Nädala sõna: maskne

Pidevast maskikandmisest tekkinud akne, punetus vms nahaärritus, mis piinab inimesi kõikjal, kus peab tihedamalt maski kandma.

Vaata ka vinn, punn, lööve, vaskne, nahkne, puine, pasknäär, „Maskis laulja“, Vaskratsanik, mascara, maskeraad, „Maskiball“, „Sügisball“, baccarat, „Zorro mask“, Kuldne mask, Veneetsia, vettinud, tahke, näokate, maskeering, Vasknarva, Apotheka, Oskar Luts, „Brothers In Arms“, Buduaari turg, haaremipüksid.