UUS VANASÕNA Kes Ott Tänaku hüüdnime „Kraavi-Ott“ meenutab, sel silm peast välja!
„JUSSIKESE SEITSE SÕPRA“ Nagu aamen kirikus, on igal sügisel raamatumüügi edetabelites 1966. aastal lugejate ette jõudnud Silvi Väljali suurepärane lasteraamat. Ajatu klassika!

TRÜGIMINE KOROONAAJAL Maakonnaliinide bussijärjekorras, supermarketi kassasabas – inimesed, hoidke palun distantsi ja ärge pressige kaasinimestele selga, kõik saavad rahakotti tuulutada ja buss ei lähe ka enne ära, kui ukse ees tunglevad närvilised sõitjad on end masinasse pressinud.

KOROONAKÕRGKOOLID Koroona levik ülikoolides oli ette teada, sest noored inimesed lihtsalt ei suuda ninapidi mitte koos olla. Oli siis üldse vaja rahvast kooli kokku koguda, et neid kohe jälle koju saatma hakata?

Nädala sõna: kusevik

Ehk kusine tulevik, mis ootab meid kõiki saabuval sügisel ja talvel, kui koroona täie hooga lammutama kukub ja teine laine oma tõelist palet näitab. Tahaks öelda, et pärast meid tulgu või kusevik, aga näib, et kusevik saab ka meid kätte...

Vaata ka käsi kullas või perse mullas, videvik, kaduvik, hämarik, Amandus Adamson, alaviidid, Eric Happy Gusevik, pensionifond Kuseva, Julia Kristeva, Milan Kundera, „uhke kuuse tuppa toome“, „Kaduviku kaart“, Romek Kosenkranius, Jean-Pierre Kusela, kuldne vihm, Gustav Naan, „The X-Files“, Friedrich Dürrenmatt, küpress, korgaskeha, eesnäärme massaaž, kunstlik seemendamine, NSFW.