PILDIKESED KAUGETEST MAADEST Millist elevust tekitavad sotsiaalmeediasse postitatud fotod reisidest kaugetele maadele ja eksootilistesse linnadesse, näiteks Riiga. Läti on uus Timbuktu!
ROOTSI TUNNISTAB TÕDE Rootsi poliitikud on omaks võtmas, et riigi lõtv koroonapoliitika oli vale ning selle tõttu suri nakkusesse palju vanu inimesi. Parem hilja kui mitte kunagi, kuid kaotatud elusid see enam tagasi ei too.

LIIGA PISIKESED PINTSAKUD „Aktuaalse kaamera“ ilma- ja spordisektsiooni uudiseid tutvustavatel meestel on sageli seljas nii pisikesed pintsakud, et nööbid pitsitavad, rinnust pigistab ja madalrõhkkonna suunas on raske viibata, sest jakike ei anna hästi liikuma. Andke neile palun kangast juurde!

NETIRAADIO Autorite õigusi kaitsev ühing astub üle fonogrammitootjate õigustest. Kuidas selline asi saab üldse võimalik olla?

Nädala sõna: volcel

Volcel on inimene, kes valib vabatahtlikult tsölibaadi. Otsuse olla volcel võib langetada lühemaks ajaperioodiks või terveks eluks, seda võib teha religioossetel põhjustel, hirmust viiruste ees või lihtsalt niisama. Hea tervislik elustiilivalik koroonaperioodiks!

Vaata ka vokaalinstrumentaalansambel, volle, „Palle üksi maailmas“, volatiilsus, volbriöö, incel, tselluliit, tselluloositehas, pelletid, Voces Musicales, normaljok, tsöliaakia, õnnetu lõpuga massaaž, sissy, tšello.