COOP Kauplusekett, mis kõige kiiremini võttis kasutusele meetmed, et toidukaupade ost ja müük kõigile võimalikult turvaline oleks. Ühtlasi on otsustanud Coop kõik turunduskulud suunata kohalikku meediasse – mitte Google’isse või Facebooki. Väga eeskujulik!
GOLDEN HOUR MMH Eesti kaitseväel on olemas salarelv välihaigla kujul, mis nüüd pannakse üles Saaremaale Kuressaare haigla kõrvale. Ja see mobiilne haigla on Eesti ettevõtete arendatud.

SÕNAKUULMATUD LOLLAKAD Isikud, kes karantiinist kinni ei pea. Isikud, kes käivad koroonase peaga sõpradega viina viskamas. Isikud, kes praegu neid korrale kutsuvatele politseinikele tänaval vastu plõksivad.

„TÄNITAMINE“ Viimastel päevadel on mõne arvamusliidri suust kostnud, et praegu pole aeg kriisiga tegelevate ametite ja isikute kritiseerimiseks. Segastele otsustele ja kummastavale retoorikale võib ehk siiski ka koroonaepideemia ajal tähelepanu juhtida?

On-Nomi

On-Nomi tähendab jaapani keeles online-joomist, mille käigus inimesed üksteisega videokanali vahendusel suheldes oma kodus omaenda alkoholi tarbivad. Eriti soositud sotsiaalse distantseerumise tingimustes.

Vaata ka Zoom bar night, Nami-nami, austri pulm, viinasokid, Helme koopad, 80-kraadine viin, On/Off, Anonüümsed Veebialkohoolikud, Maksimarket, E-alko, Nom Nom.