„NAINE AJAS“ Ajaloolase Milvi Martina Piiri saated „Naine ajas“ Vikerraadios on tõeline kuulamisnauding. Inspireerivad naised Euroopa ajaloos, naistegelased muinasjuttudes – on, keda avastada ja kellest rohkem teada saada.

HIINLASED GALÁPAGOSES Ligi 300 Hiina kalalaeva Galápagose saari ümbritseva 188miilise kaitsevööndi taga tekitavad Ecuadori võimudele muret Unesco maailmapärandi nimekirja kuuluvate saarte mereökosüsteemi pärast. Vaesed haruldased haid...

COVIDIOODID Praeguseks peaks igale vähegi arunatukest omavale inimesele selge olema, et viirus pole naljaasi ja haigena ringi käimisel on tagajärjed, mis mõjutavad suuremal või vähemal määral kõiki kaaskodanikke.

NÄLKJA­RAKENDUS

Keskkonnaametil valmis nutirakendus teokaart.keskkonnaamet.ee, mille kaudu saavad inimesed saata teavet lusitaania teetigude leviku kohta Eestis. Rakendus on vajalik selleks, et keskkonnaamet saaks anda paremaid tõrjesoovitusi ja aidata kohalikel omavalitsustel ja kogukondadel tõrjet korraldada.

Vaata ka Arion lusita­ni­cus, kellaviietee, viina­mäetigu, tigudiivan, kopstigu, trohhofoor, limused, peajalgsed, Mauritaania, suur seatigu, sool, bensiin, tuhk, tume õlu, võõrliigid, nuhtlusisend, Egiptuse rahva kümme nuhtlust.