KOOMIK BRAD Hollywoodi superstaari Brad Pitti etteasted (isegi kirja teel) viimaste kuude filmiauhindade jagamistel on tõestanud, et seksisümboli nahas on peidus hiilgav koomik. Inimene, kes suudab nii keerulistel aegadel kaaskodanikele rõõmu pakkuda, on juba puhtalt seetõttu preemiat väärt!

ANTI-VAKTSIINIKUD Suurbritannias kaalutakse kehtestada seadusepügal, mille käivitumise korral hakatakse sotsiaalmeedias vaktsiinidevastast iba ajavaid inimesi kriminaalkorras karistama. Järsud meetodid, kuid mitte nii julm kui ohtlikele haigustele tee rajamine.

ATKO GRUPP Möödunud nädalal süttis sõidu ajal Saue valla siseliine teenindava ATKO Transpordi koolibuss. Probleemset ATKOt ootab järjekordse liiniveolepingu ülesütlemine, ja parem ongi!

Nädala sõna: verelukk

Pilootprojekt Eestis, mille käigus esimest korda kriminaalses joobes mootorsõiduki juhtimiselt tabatud isiku kriminaalmenetlus lõpetatakse, kui ta toob mitme aasta jooksul perioodiliselt prokuratuuri oma vereanalüüse, et tõendada alkoholi mittetarvitamist, ning läbib oma kulul sotsiaalprogrammi.

Vaata ka „Verekivi“, Eve Kivi, Verekeskus, veneraalne anogenitaalne tüügas, „Intervjuu vampiiriga“, Toomas Verrev, vändagängster, doonor, kooner, alkolukk, viraalne, snepperlukk, Schnapsidee, „Vallatud kurvid“, AvtoVAZ, kullerteenus, vereta jaht, vegan, tõmblukumeetod, lapselukk, Tõnis Lukas.