MEEDIAPAAST Pärast tänase Eesti Ekspressi kaanest kaaneni läbi lugemist võib eestlane endale rahuliku südamega lubada pisikese meediapaastu ja veeta vabad päevad lähedastega puhates ja mängides. Häid helmevabu pühi!

JÕULURÕÕMU VANGILE Narva hall kardinal Aleksei Voronov (pildil), kes veel hiljuti oli linna mõjukaim tegelane, aga siis sigaduste eest vangi pandi, saab nüüd juba trellide tagant ka avavanglasse jalutama minna. Jõulud toogu meeleparandust!

TOSSU-OTT Ott Tänak lendas Oleg Grossi helikopteril Kadrina keskkooli õpilastega kohtuma. Isegi bensiiniautode maailmameister võiks propageerida keskkonnasõbralikku transporti ja sõita Eestis ringi näiteks elektriautoga. Nii Toyotal kui Hyundail on need ju olemas!

RAVIMIKRÖÖSUSTE KOHATU KAMPAANIA Käitumine, kus hulgikaupmehed panevad oma apteegid ootamatult kinni, kui Riigikogust ei tule neile sobivaid seadusi, on ennekuulmatult vastutustundetu. Ja pani apteegireformis pooli valima ka need kodanikud, kes siiani selle vastu huvi polnud tundnud.

Nädala sõna: pulgaraamatukogu

Uusmeremaalane Andrew Taylor seadis koerteparki üles „pulgaraamatukogu“, kust peremehed saavad koertele mängimiseks pulki laenutada. Mees lõikas okstest parajad jupid ja lihvis teravad kohad maha. Seejärel valmistas Taylor kasti, millele graveeris sõnad „Stick Library“ ehk „Pulgaraamatukogu“ ja lisas lause „palun tagastada“.

Vaata ka Jana Pulk, Pulga-Jaan, bulgur, kuukulgur, stick insect, „Bridget Jonesi päevik“, pulgakomm, „Pulp Fiction“, Pulkovo lennujaam, Bulgaaria, pullover, Irmi, Armi ja Mustuke, Bunt, pervert, zoofiil.