RICKY GERVAIS KULDGLOOBUSTEL Kes veel koomiku etteastet Kuldgloobuste tseremoonial vaadanud pole, tehke endale see teene – need on ligi kaheksa hästi veedetud minutit!

JÄRVIKU LUTIKAS EI LENNANUD Endise ­maaeluministri Mart Järviku väide, et teda ebaseaduslikult töökabinetis pealt kuulati, ei ole üheski ametiasutuses kinnitust saanud ega ole seda väidet ka uuritud. Uinuv mõistus sünnitab koletisi.

KULDSED SÕNAD Riigikogu esimees Henn Põlluaas ütles Toomas Sildamile ­antud ­intervjuus, et opositsioon ei pea olema ­tsirkusetrupp. Tõsi puha – tsirkusetrupi ülesannetes on meil ikka koalitsioon!

PÕLEV AUSTRAALIA Roheline Manner ­põleb tükk tüki haaval mustaks ja katastroofi lõppu ei paista... Kõige hullemad kuumalained võivad alles ees olla.

Nädala sõna: staarese

„Staarese“ on kirjanike muuseumide ühisprojekt, mille raames valiti välja esemed, mida võiks nimetada muuseumi staariks. See on midagi kirjanikuga eriliselt seotut, mille kaudu rääkida kirjanikest köitvaid lugusid. Näiteks õpetaja Lauri särk Palamuse Lutsu muuseumis, Juhan Liivi olematu pintsak Alatskivi muuseumis või Betti Alveri söödav kaelakee.

Vaata ka „Star Wars“, staarmeikar, Silver Meikar, Standartenführer, Kroonika Kodu-Eri, Stargorodi maleklubi, starostj ne radostj, „Pealtnägija“, Victoria’s Secret.