BYE-BYE! Laine Randjärv ei saanud aastatki Viimsi vallavanem olla ja teatas sel teisipäeval, et astub ametist tagasi. Parem õudne lõpp kui lõputu õudus!
SOOLASE LAGRITSA ­PONTŠIK Nähtud Fazeri pagarite lettidel Kaubamajas. Maitseb nagu sünge kaamoseöö ja midagi veel. Kas oled juba julgenud proovida?

REGIONAALHAIGLA RINNAKABINETI REKLAAMID Eesmärk on õilis – kutsuda mehi üles naisi rinnakabinetti saatma –, aga aastal 2019 on naise keha võrdlemine auto varuosadega ja slogan „Õige mees hoolib seisundist“ kohutavalt piinlik. Kas mees (otsustaja) juhib oma proua rinnakontrolli, et talle (mehele) kuuluva varustuse (naise tisside) seisund oleks hea ehk hüva kaupa ei moondaks tüütu vähk?

TARTU UUE TEATRI VÄIKE TOETUS Juba aastaid publikut üle kogu riigi suurepäraste lavastustega rõõmustav Tartu Uus Teater saab riigilt kuni neli korda väiksemat toetust kui pealinna samasugused asutused. Halloo, Eesti pole ainult Tallinn!

Nädala sõna: Putsla

Väidetavalt on feministlikul, võrdõiguslikul, LGBTQ-sõbralikul, vihaõhutamise vastasel, stereotüpiseerimise vastasel, kehapositiivsel ja intersektsionaalsel Facebooki-grupil Virginia Woolf sind ei karda! ka oma süvariik, mis kannab kaunist nime ­Putsla grupp.

Vaata ka Sammalputs, Emilio Pucci, Guccio Gucci, Sammalhabe, põdrasamblik, Alfons ­Rebane, nap­sitrall, pupu, munnutama, HU? „Absoluutselt“, tutti ­frutti, Oudekki Loone, Mario Puzo, Einsatzgruppen, Krupp AG, tintla, Viplala, natsiporno, Hot Lips, vesivoodi, Antsla, iha.ee, BDSM, Sosnovski karuputk, Supilinna salaselts, moorapea, lehtla, Puškin, M.V. Wool sind ei karda, putter.