MOEASTRONAUDID Elon Muski tellitud moekates skafandrites Crew Dragoni astronaudid nägid välja ülimalt šikid! Ka Eesti võiks mingite kuubikute orbiidile saatmise asemel hoopis kosmosemoele tähelepanu pöörata!
KURZE! Kalamajas trammitee ääres asuva suure aiaga Kurze hatšapurid ja kurze'd (umbes nagu pelmeenid, aga värvilised!) viivad keele alla. Ja see aed on veel eriti priima!

VANAMUTT ENNUSTAB Kui kaua need ennustaja Vanga pobinad veel Eesti ajakirjanduses ilmuvad? Kas ta käis ka koos Mangiga Hundisilmal Savisaare sünnipäeval?

TERVISEAMET TEEB JÄLLE NALJA See, et Terviseamet leiab, et avalikus supluskohas ei peagi tualette, riietuskabiine ja prügikaste olema, mõjub eriti varajase ja eriti kohatu aprillinaljana.

Nädala sõna: butiiktanklakett

Butiiktanklakett on selline tanklakett, mille tanklatest on võimalik osta mahekasvatusmeetodil toodetud kohviubadest valmistatud kohvi, millele annab viimase lihvi Šveitsis toodetud kõrgkvaliteetne täisautomaatne espressomasin. Selle kohta, kas butiiktanklast saab osta ka butiikhinnaga eliitbensiini, hetkel veel teave puudub.

Vaata ka Savoy Boutique, pudupood, elitist, snoob, sotsiaalne hierarhia, sotsiaalne distantseerumine, trofeenaine, tsiibetkass, mahebensiin, käsitööauto, lobotoomia, Victoria Beckham, puugivaktsiin.