KASUTAME JUHUST! Maailma suurim mobiilikongress MWC Barcelonas jääb koroonaviiruse tõttu ära. Kui kasutaks võimalust ja jätaks nii Eesti Laulu kui Eurovisioni takkapihta ka ära? Tuleks hea rahulik kevad ilma halva muusikata...

TÕELINE HITIMEISTER Eesti Laulu tänavusse finaali pääses kaksteist laulu, millest kolmandiku ehk nelja laulu kirjutamises on oma osa 26aastasel heliloojal ja muusikaprodutsendil Karl-Ander Reismannil. „Iga õige mees oma iti teeb ja kes iti teeb, ongi itimees,“ laulis kunagi Bläck Rokit.

NOKK KINNI, SABA LAHTI! Henn Põllu­aas lubas Petserimaa tagasi võtta, ­Urmas Reinsalu jälle ütles, et ikka ei võta... ­Otsustage juba ükskord ära, mis me teeme, sest tõelistel eesti meestel on ammu saapad jalas, et sõjaretkele minna!

„SIPSIKU“-SÕDA Laseks ikka lastel ­rahulikult kinos ära käia, enne kui kriitikasaag täistuuridel käima tõmmata?

Nädala sõna: Deklareerimisidüll

Eesti Päevalehe poolt välja pakutud uudissõna, mis kirjeldab olukorda, kus juba enne tulumaksudeklaratsioonide vastuvõtmise algust jõudis 150 000 inimest elektrooniliselt oma deklaratsioonid esitada. Ehkki Ott Tänak jäi Rootsi rallil teiseks, oleme tulumaksu deklareerimise kiiruses maailmas ikkagi esimesed!

Vaata ka suveidüll, „Ühe suve akvarellid“, „Enne maksa, siis tangi!“, tangisünnitus, tulupp, Danske, teine pensionisammas, Lennujaama tramm, puurubla, pastoraal, paradiis, seitsmes taevas, karjaseidüll.