KOOL ALAKU KELL 9 Sotsiaalministeeriumis lihvitakse eelnõu, et koolipäev peaks algama kell üheksa (ja mitte varem) ning söögivaheaeg olgu pool tundi pikk. No see oleks küll lastele ja vanematele tore uudis!
HALL Kui meestel on momendil kuumim juukse­trend blondeeritud pea, siis naistel on hetkel tippvärviks hall. Lady Gaga, Cardi B, Amandla Stenberg, Ariana Grande ja kõik teised teavad seda!

APPI, JÄLLE RANDJÄRV! Ebaõnnestunult ­Eesti Kontserdi juhi kohale kandideerinud Laine Randjärv on purjetanud otsaga Viimsi valda, kus ta paistab kandideerivat vallavanemaks sealt lahkuva Siim Kallase asemel. Oh, kui tüütud on need elukutselised juhid!

SURMAD LIIKLUSES Hooligem teistest ja iseendast. Kõik tahavad elusalt ja tervelt sihtkohta jõuda.

Nädala sõna: suusaraev

Suusaraevuks nimetatakse nähtust, kui mõni suusataja suusarajal „jalgu jäänud“ suusatajat krõbedate sõnade või paari kepihoobiga kostitab, et endale teed vabastada ja edasi vuhiseda.

Vaata ka liiklusraev, „Mad Max: Fury Road“, Angry Birds, Priit Pullerits, „Raevunud härg“, talumistasu, Ain Anger, angervaks, valekilpkonn, Eesti 200, vautšer, norkroos, noorhans, „Kiired ja vihased“, suusamääre, talisport, Tali pruut, talverehvid, suusakepp, kepp ja keeks, Tehvandi.