KUNSTVAGIINAD Nüüd, kus promotüdrukute agentuurid on kupeldamisskandaalide õhustikus tegevust tagasi tõmmanud, on kunstvagiinad rahakate välismaa gigolote ja vanameeste uuteks „pruutideks“. Paraku segavad ka lennuliiklust, aga see on väike hind selle eest, et nad meie linalakad rahule jätavad.
JULGE TÜDRUK Tennisist Kaia Kanepi räägib oma peagi ilmuvas raamatus avameelselt isiklikel teemadel ja näitab, et sportlane, hoolimata võimsast füüsisest, on ka ikkagi ainult inimene oma nõrkuste, ihade ja muredega.

IMEDE IME „Meie mees“ Aivar Riisalu astus ­IRList välja ja maandus kohe Tallinna abilinnapea toolile. Varsti kostab Vabaduse väljaku majast linna sotsiaalprobleemide arutamise asemel „Sinine vilkur“ ja „Tütreke second hand“...

BONO Maksuvabade piirkondade infolekkest selgub, et U2 laulja Bono investeeris Leedu kaubanduskeskusesse Utena, mis asub 60 kilomeetri kaugusel Vilniusest. No miks ta küll Selverisse midagi ei investeerinud?

Nädala sõna: Meelesõõlamine

Psühhoanalüütikute kitsas ringis kasutatav eestikeelne termin, mis tähistab psühhoanalüüsi.

Vaata ka Sigmund Freud, Carl Gustav Jung, sõelmed, „Meeletu“, Raul Meel, sõeluma, Aivar Sõerd, mis meelel, see keelel, „Psycho“, PÖFF, HÕFF, Aivar Riisalu, mente et manu, kellamees Lible, vuplid, taristu, Tarmo Jüristo, „Uurimusi hüsteeriast“, psaiko, sõõrik, seilama, leelotama, kaifi tapma, diivan, „Meeletu, meeletu maailm“, kalasoolamine.