KÕIK E-ETTEÜTLUST KIRJUTAMA! 14. märtsil korraldab Vikerraadio traditsioonilise e-etteütluse võistluse. E-etteütlus toimub Vikerraadio kodulehel, uuendusena on oodatud ka käsitsi kirjutatud tööd ning fotod etteütluse tegemisest. Sulg teravaks!
SOOME METS Soome keskkonnaministeerium teatas, et riigi sajanda aastapäeva puhul võeti täiendavalt kaitse alla 3000 hektarit metsa. Eesti keskkonnaministeerium teatas vastuseks, et võttis riigi sajanda aastapäeva puhul täiendavalt 3000 hektarit metsa maha (nali!)...

VEERE, VEERE, KAKUKE! E-residentsuse pealt tulu teeniva firma LeapIN omanikeringi kuulub OÜ Kakuke kaudu Taavi Kotka, kes on EASi e-residentsuse programmi nõukogu esimees. Vau! Selline asi tekitab juba e-resistentsust!

METT SULLE MOKA PEALE! Maksu- ja Tolliamet hävitas 20 tonni säilivustähtaja ületanud vedelat sodi, mida püüti mee nime all sisse tuua, aga mis seda polnud mitte. No mis inimesed sellist äri ajavad? Ja ausalt – olge mett ostes ettevaatlikud!

Nädala sõna: Analooginimene

Inimene, kes eelistab digitaalsele maailmale pärismaailma, e-kirjadele näost näkku suhtlust, hübriidmootorile diislit. Analooginimest ärritavad igasugused äpid ja tehnoloogilised uuendused. Ütle „e-residentsus“ või „iPad“, ja analooginimene läheb näost punaseks ja hakkab kõrvadest suitsu välja ajama!

Vaata ka e-resident, EAS, Steve Jürvetson, riskikapitalist, amfiibinimene, analoog-digitaalmuundur, Tesla, analoogravim, Alvar Loog, Erik Alalooga, alalisvool, uuendus, Anal Thunder, Anal Vomit, ananass, analoogia, ürginimene, Homo sapiens, e-resistentsus, analgiin, supostaat, selebriit, Edgar Allan Poe, Mai Loog, Foot ­Locker, Sünne Valtri ja „Patune pool“, „The Hairy Bikers“, raseerimata bikiinipiirkond.