LINGAMIMASSAAŽ TEEB RÕÕMSAKS Lingamimasseerija Epp Kärsin (pildil) unistab vanadekodu ja hoolekandeasutuste elanike, samuti politsei- ja piirivalveameti ametnike koolitamisest. Politseinike töös on palju stressi, aga: „Kui kõik politseinike naised oleksid käinud lingamimassaaži koolitusel, siis politseinikud lustiksid ja elaksid hoopiski teistsugust elu,“ kinnitab ta.

URMAS „LINGAM“ SÕÕRUMAA UUS KESKUS Positiivsete võngete ja šamaanirituaaliga avati möödunud nädalal Urmas Sõõrumaale kuuluv kaheksatahuline klaaskupliga seminarihoone „Bagua“, kus on võimalik tähistada elu ennast ja kogeda meie olemasolu täispotentsiaali. Tšakrate avamine olümpiaalaks!

MAAINIMESED EI TAHA TASUTA BUSSISÕITU Tasuta ühistransporti ei toeta 57 protsenti maa-asulate elanikest, selgus Kantar Emori värskest küsitlusest. Võib mürki võtta, et minister Kadri Simsoni jaoks on see vaid kui kärbeste sumin kõrvus.

MARMORVÄHK Narva veehoidlast avastati seirepüügil meie vetesse tunginud võõrliik marmorvähk. Ohtlikuks muudab ta meie jõevähkidele see, et marmorvähk sigib vastassugupooleta. Piisab ühest emasest, et neid saaks palju-palju. Ka meie veekogud pole välismaiste pervode eest kaitstud.

PLÄÄ-PLÄÄ BRÄND

Pesufirma BonBon Lingerie suuromaniku Wellman juht Ivo Tahk soovib teha BonBonist enda sõnul esimese tõelise Eesti brändi, mille toode valmib täielikult kodumaal, disainist tootmiseni. „Mitte sellise plää-plää Eesti brändi, mis toodab kusagil Aasias lapstööjõudu kasutades ja kleebib endale külge silte Euroopast ja Eestist,“ ütles Tahk.

Vaata ka pimm-pomm, can-can, Trash Can Dance, rohukonn, ­Duran Duran, Baden ­Baden, Iron Maiden, trussikud, vuplid, „Dr House“, sukulent, lapšaa, Igor Mang, Evelin Pang, TomTom, leporello, loft, postitants, nuudel, tripihoidja, boob man, leg man, ass man, Dilidon, bon appétit.