HUNT Ilmselt kõige räägitum metsaolevus lähinädalatel. Palju õnne muidugi ka!
KONNAHOOAEG Kevad on ajanud konnad liikvele ja tublid inimesed on asunud konni üle tee aitama. Ja lisaks on sotsiaalmeedia täitunud lahedate konnapiltidega, küll üksteise selga kleepunud eksemplaridest, küll üksiküritajatest. Konnad meeldivad meile!

ÕNNETUSED ÜLEKÄIGUKOHAL Tallinnas sõitis auto rohelise tule ajal ülekäigukohas teed ületavale lapsele otsa. Juhid! Olge väga tähelepanelikud! Sekundi murdosa tähelepanematust võib muuta teie ja teiste inimeste elu nii, et see ei muutu kunagi enam endiseks.

EUROKLEIT Palun saage üle!

Nädala sõna: mudahelbeke

Maale kolinud linnavurle, kes avastab, et kevadel on teed mudased, postkontorit polegi igal pool ja külapoes ei müüda Dom Pérignoni. Mudahelbekese sõbrad ja kaasteelised on lumehelbekesed ja kaerahelbekesed. 21. sajandi helbekeste nimekiri täieneb jooksvalt.

Vaata ka mudapealinn, mudatilder, mudamask, mudakonn, padakonn, mudaravila, Mississippi mud pie, Budapest, Martin Helmeke, Helmen Kütt, heldima, mutta tõmbama, teedeminek, jääminek, jääkelder, „Me oleme Tallinnast, me maksame!“, „Ikkagi inimene!“, kohvikusse ja loomaaeda, riisihelbed, hommikusöögihelbed, neljaviljahelbed, tatrahelbed.