VANAEMA ALUSPÜKSID Kuuldavasti selle sügise kõige minevam aluspesu. Mahukas, mitteseksikas, aga mugavam ja odavam kui lihtsalt nöörike tuharate vahel.
TOMMY JA WINNY Veidrik-räppar Tommy Cash ja veider kollektiiv Winny Puhh annavad 2. detsembril Kultuurikatlas ühise kontserdi. Enam veidramaks minna ei saa ja see on väga guud!

PROMOTÜDRUKUD Polnud ka varem teab mis kõrgelt hinnatud amet, aga uued seksiskandaalid annavad põhjust ka kesisema eluolu puhul sellisest tööotsast hoiduda.

RAKVERE Kuidas kaotada linnast lahedus? Teha koalitsioonilepe, kus hüüame, et toome linna keskele eheda jõulukuuse tagasi ja selle installatsioonikuuse – korduvalt maailma ägedamate kuuskede sekka valitu –, selle sokutame kuhugi mujale.

Nädala sõna: Reisisaatja

Nii nimetatavat meedia andmetel ringhäälingumajas Toomas ­Sildami, president Ilvese pikaaegse pressiesindaja uut ametikohta ERRis. Sildam võeti septembris ERRi tööle kui n-ö vaba toimetaja, tema ametiülesanded jäävat aga tele- ja raadioajakirjanikele arusaamatuks. Inimesed ehk mäletavad veel Tallinna ühistranspordisüsteemi reisisaatjaid? Olid ju vajalikud, kas pole?

Vaata ka agent Kristjan, stjuardess, stjuuard, promotüdruk, „tõstab pabereid ühest virnast teise“, ametnik, muidusööja, sotsiaalne töökoht, lehepuhur, vagunisaatja, „Mõrv Idaekspressis“, „kuhu sul ikka minna on“, Kerli Dello, ankur, meremees, Angerja tänav, Varblase kohvik, Jaak Kaljo, pelmeen, Noorte Hääl, kriminaaltango, Vassili Koslakow, vaikimise vandenõu, Iivi-Anna Masso, NSDAP, Kuldne Trio, Ülemiste vanake, #MeToo, sotside hääl.