TOTAALNE PIDU Seekordsest laulupeost said osa ka vaegkuuljad. Laulupidu tõlgiti viipekeelde, nii laulude sõnad kui ka emotsioonid ja publiku reaktsioon. Jälle palju inimesi õnnelikuks tehtud!

JUBEDAD HINNAD LAULUPEOL Laulupeol sai ühest kartulist turuhinnaga 30 senti mängeldes friteeritud spiraalkartul hinnaga 2.50, poes 39 senti maksva laste mahlapakikese hind oli aga letil 1.50 eurot. Košmaar!

KULTUURIMINISTRI KÕNE LAULUPEOL Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes teab kedagi, kes Tõnis Lukase kõnet õnnestunuks pidas?

Nädala sõna: piletikrahh

Möödunud nädalavahetusel toimunud juubelilaulupidu oli nii populaarne, et pühapäeval ilmusid kassadesse sildid „Piletid on välja müüdud“ ja laulupeole mittepääsenud eestimaalased valasid oma pettumuse välja sotsiaalmeedias. „Laulupeo piletikrahh oli hiiglaslik kommunikatsiooniprohmakas,“ kirjutas Õhtuleht esmaspäeval.

Vaata ka börsikrahh, fiasko, karmauhh, Kersti Kracht, krahv Dracula, krahmama, Piletilevi, krahvkond, „Krahv Monte-Cristo“, piletöör, „Bye Bye Birdie“, žiraff, kraaken, Krakow, munapiiks, mupo, higipulk, Makarovi flööt, Rock Summer, Tõnis „Peatage Lasnamäe“ Lukas, Õllesummer, Mägs.