TAPJAHAUG Tõrva mehed tõmbasid talutiigist välja üle meetripikkuse ja üle kümne kilo kaalunud haugipuraka. Hektarisuuruses tiigis elavatel karpkaladel ja latikatel on nüüd pidu, kui vaenlane kuival!
JUSSIKE ON NAGU HEA VEIN Saabunud on sügis ja rubriigi „Guud ja bääd“ toimetuse üks lemmikraamatuid, Silvi Väljali „Jussikese seitse sõpra“ on taas jõudnud Rahva Raamatu müüduimate raamatute sekka. Endiselt hea, aastast 1966!

VÕIPUUDUS Kas või võib või ei või muutuda defitsiidiks ka kapitalistlikus riigis? Selgus, et võib küll. Aga ausalt, seda poleks küll uskunud!

JOOKSU-UMMIKUD Möödunud nädalavahetusel toimunud Tallinna maraton põhjustas Põhja-Tallinna elanikele liikluses probleeme. Ürituse korraldajad palusid liiklushäirete pärast vabandust, aga linnaosa vanem Raimond Kaljulaid hoopis noomis kohalikke, soovitades neil vähem autoga sõita.

Nädala sõna: ratastoolilükkaja

Isik, kes lükkab korruptsioonikahtlusega kohtu alla antud Edgar Savisaare ratastooli. Tegevusega kaasneb lootus pääseda kohalikel valimistel valimisnimekirja etteotsa või muud sarnast, sest „Edgaril on palju anda“ (H. Enden). Enne ratastooli lükkamist täitis sama eesmärki Savisaare vihmavarju hoidmine, ta kommunaalarvete maksmine või temaga romantilisel välisreisil käimine.

Vaata ka sokihoidja, Siret Kotka, käbinääre, Monika Batrakova, Olga Ivanova, Yana ja Andrei Hvostoom, kapo, vorstiputka, krambambuli, biooniline jalg, Andres-­Marius Rosenblatt, hemisfäär, Kolgata tee, tõkiskingad, reumarohi, Jüri Ratas(toolilükkaja), velotakso, korstnapühkija, Tauno Kangro, „lükkan ämma trepist alla“, Kristen Michal, valge kampsun, valge kepi päev.