VORST VORSTI VASTU Ott Tänak võitis Rootsi ralli ja Victore Crone "Eesti laulu". Nii jõuamegi tõelisesse võrdsusse!

KFC EESTISSE! Jaa, täielikust õnnest Maarjamaal oli puudu veel vaid lambi all tihedalt koos kasvanud kiirkanade liha, mis rasva ja vürtsidega krõbedaks küpsetatult sujuvalt eestlase reitele, tagumikule ja kõhule ladestub. Go, kiirtoit!

PETTUSEGA RIIGIKOKKU Valimiste lähenedes asuvad erakonna-rehepapid võistlema, kes suudab kavalamalt välireklaami keelust mööda hiilida, nagu näiteks Eesti 200 oma väikelennukiga Tallinna kesklinnas. Loomulikult see käitumine jätkuks riigikogus. Ära vali petiseid!

STALNUHHINI TÜHI LUBADUS Aasta lõpus sünnituspuhkusele jäänud ja jäävad naised peavad tulumaksuseaduse muudatuse tõttu maksma rohkem tulumaksu. Rahanduskomisjoni esimees Mihhail Stalnuhhin on lubanud, et üritab seadust muuta. Tegelikult pole ta tuhkagi teinud. Ära vali petiseid!

Nädala sõna: Dildodiiler

Soomlanna Tea Latvala toodab Lapimaal puidust dildosid ja nimetab end „dildodiileriks“. Latvala ettevõte sai riigilt 200 000 euro suuruse ärilaenu. Kriitikute sõnul pole aga õige, et riigi raha eest toetatakse sekslelude tööstust. Firma nimega Teatiamo on müünud ligikaudu tuhat lakiga kaetud puidust dildot, mille hind ulatub 199 eurost 249 euroni.

Vaata ka dildotüli, Dilbert, analisborealis, puidust kikilips, The Rabbit, „Hei, pöialpoisid!“, Dilidon, Digimon, narkodiiler, Diil, Gina G „Ti amo“, arktiline anaaltapp, Laki Auto, Laku-Pekka, kellamees Lible, Dirndl, Aki Kaurismäki, „Calamari Union“, suomiporno, sokkotreffit, pumbamaja, Tinder.