SIILISEKS Saksa politsei on viimasel ajal korduvalt saanud väljakutseid seoses öörahu rikkumisega. Sündmuskohal on selgunud, et inimesi segavad lärmakalt paarituvad siilid. Pange tropid kõrva, memmepojad, ja saagu siilikesi palju!

SILITA IKKA KOERA KA! Loomusel on käimas kampaania, mis soovitab karusnahka armastaval inimesel kasuka ostmise asemel kassi silitada. Tore küll, aga ärgem unustagem ka koeri, inimesi teisi neljajalgseid sõpru silitamast!

115 000 TONNI LIHA! Jah, lood on nii, et 2018. aastal söödi Eestis 11 protsenti rohkem liha kui 2017. aastal. Taimed on maitsvad, kuid siga, kana ja lehm maitsevad eestlasele rohkem veel.

POSTIMEES JA PEEBEEKAA Kes neid suudaks lahuta!

Nädala sõna: pipskeelsus

Linnar Priimägi teatas ühes ajalehes ilmunud arvamusloos, et „pipskeelsuse nakkushaigus imeb eesti kõnest viimasedki elumahlad“ ja et „isegi äge sõim tuleb netikommentaarides õhuke ja värvitu nagu ämbliku niit tagumikust“. Korüfee ihkab mahlakamat eesti keelt!

Vaata ka EKRE, pipstükk, Kiievi kotlet, biifsteek, Tindersticks, Tinderella, „Pipi Pikksukk“, peps, mats, pepumiss, tissimiss, munakannel, elumahl, „Elujanu“, naised saunas rääkisid, mehed poe taga rääkisid, valimatu sõim, Uued Uudised, anaalkirjanik, kõõrdsilmsus.