KAS MAA ON LAME? Teadlaste Öö festivali käigus korraldatakse Tartus ka nn ­Cavendishi katse, mis näitab, kas raskusjõud on päriselt olemas. Kui on, siis on planeedi kerakujulisus tõestatud. Pöidlad pihku!

MEEDIASUHTLUS Tänu ajakirjandusele antud intervjuule sai IT-minister Kert Kingo (loodetavasti!) teada, mida kujutavad endast idufirmad, kuidas töötab ID-kaart ja ehk palju muudki. Rohkem suhtlust meediaga, O’KEI-ministrid, me aitame teid!

TROPP ETTE! Rühm maailma teadlasi on esitanud ÜRO-le üleskutse, et see hakkaks tegelema maailma rahvastiku kasvu peatamisega. Muidu ei jätkuvat inimkonnale enam toitu ega loodust. Eluslooduse sundimine paljunemisest loobuma tundub kaelamurdev ettevõtmine...

TRUMP NOBELISTIKS! Donald Trump arvas, et kui Nobeli auhindade määramise komitee töötaks õiglaselt, siis oleks talle juba Nobeli rahupreemia määratud. Aga kui alustaks Trumpile hoopis Ig Nobeli preemia andmisega triviaalsuse eest?

Nädala sõna: skoorimasin

ETV spordiuudistes kuuldud termin sportlase kohta, kes skoorib nagu masin ehk toob meeskonnale palju punkte.

Vaata ka ansambel Genialistid „Täna ma ei skoori“, koorimisnuga, koorelahutaja, Vändagängster, Skopje, Tanel Padar, Beavis ja Butthead, Maradona, suksutaja, Toomas Nipernaadi, Kaur Kender, Skool!, väravateta viik, „Üks imelik masin“, seis, seismoloogia, Anu Säärits, „Mehed ei nuta“.