HIIDMUNAD Selle seenesügise hitt. Hiiglaslikud Lasiosphaera gigantea’d on nii suured, et inimesed on nõus hiidmunade saaki isegi võõrastega jagama.

SEPTEMBRIS EI JOO! Isegi Viivi Sõnajalg ei joo enam ja korjab hoopis merekarpe ja -kive ning teeb liiva sisse inglipilte. Ärge teie ka jooge!

POLITSEIRIIK Politsei tegi reidi uimastava aineühendita kanepitooteid müüvatele kauplustele. Kas alkoholivaba õlut müüvatele poodidele korraldatakse ka puistamine?

HOOLETU RAUDTEE ÜLETAMINE Elroni pardakaamerate videod näitavad, kui hooletult ja ohtlikult inimesed raudteed ületavad. Ärge palun alahinnake kiirete rongide ohtlikkust!

Nädala sõna: pensihüpe

Hüpe tundmatusse, kuhu valitsus surub vananevaid eestlasi, hakates nende teise sambasse kogunenud pensioniraha näppima. Loomulikult toimub see ilma köie ja julgestuseta ehk ilma mõjuanalüüsideta.

Vaata ka „Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus“, reform, IKE, ­Benji Madden, tiigrihüpe, „aja neeger hüppesse“, penskar, Karl-Erik Taukar, „Pentsik pere“, pontšik, pontšo, „Ponyo mäe otsas“, „Täna jälle me joome bensiini“, Õllesummer.