BOLT LISAB GAASI Järgmise kahe nädala jooksul kahekordistab Bolt elektritõukside hulka Tallinnas, ligi viiesajani. Kes veel pole tõuksinappuse tõttu vanaemale maale külla sõitnud, see varsti saab!

SCHUMI PARANEB Saksa korvpallitäht Dirk Nowitzki ja Ferrari endine tiimipealik Jean Todt on käinud Michael Schumacheril külas ja annavad lootust, et seitsmekordse vormel-1 maailmameistri tervis ühel päeval jälle korda saab.

KES SA SIHUKE OLED? Pagunitega uhkeldamine on labane. Eriti rumal on sellega tegeleda vaid paar kuud ministritoolil istunud poliitikul, sest esiteks ei unusta inimesed solvamist ja teiseks on valitaval poliitikul ülekantud tähenduses täna käsi kullas, homme aga p***e mullas. Valimistel näeme, raisk!

NAGU KULDID RUKKIS Linnainimesed sõidavad maale, trambivad selfide tegemiseks viljas ja topivad hernepõllul kaasavõetud kotte täis, pahandavad põllumehed. Rahvas, ärge ronige teiste inimeste põllule, kolhoosiaeg on ammu lõppenud!

NÄDALA SÕNA: KLIIMARAHASADU

„Kliimarahasadu“ on Eesti Päevalehe poolt välja pakutud termin keskkonnasõbralike projektide rahastamiseks valitsuse poolt. Selline loodusnähtus peaks panema idanema uued trammiliinid Tallinnas ja ka Tartus, turgutama jalgrattateede ehitamist, elektritaksode soetamist ning saarte ja mandri vaheliste praamide ümberehitamist hübriidlaevadeks, st nende varustamist võimsate akudega (kuigi Saaremaa sild oleks palju parem idee).

Vaata ka kliimaseade, klimakteerium, Helme koopad, „Hei, hopsti!“, Mihhail Kõlvart, pistikhübriid, Baari-Madis, kiimakontroll, käsitööhapukurk, mardihani, jagamismajandus, küliskäik, negentroopia, Rävala läbimurre, Põhjasõda, Lembitu pealuu, vibraator.