KARUD! Mõmmikud on hakanud Eestis aktiivselt ringi tuuseldama. Järelikult meelitavad tõusvad palgad ning jutud võõrtööjõu kasutamise piiramisest ka karud metsast välja, paremat elu otsima.

SIHIKUL ON LÄTI Pärast Eesti-poolset alkoholiaktsiisi langetamist sai Läti järgmise hoobi, kui Eesti politsei püüdis kihutamis- ja tulistamisoperatsiooni käigus kinni kurikuulsad Läti käruvargad. Õhk hakkab saama puhtamaks!

PAIPOISTE LÕPP Rootsi ajaleht Dagens Industri valas süü Swedbanki rahapesuskandaali pärast endiste pangajuhtide Robert Kiti ja Priit Perensi kaela. Ilmaprognoos: pasarahe pilv suundub aegamisi Hansapanga suunas.

TABLETI-TOOMAS Soome odaviskaja Pauli Nevala kirjutab oma mälestusteraamatus, et Toomas Savi vahendas talle 1960ndate aastate lõpul neroboli-nimelisi efedriini ja kasvuhormooni sisaldavaid tablette, mis sportlasele kõvasti „purakat“ juurde andsid. Toomas Savi, loomulikult, eitab kõike.

Nädala sõna: ussiparaad

Postimehe poolt kasutusele võetud glamuursem sõnaühend teada-tuntud „vaenuköie“ asemel. Vaenuköis on pisikestest ussikestest moodustatud liikuv ahel,
mille moodustavad vaenusääse vaglad.

Vaata ka tõrvikurongkäik, pudirida, Balti kett, Long John, Kertši väin, 2Quick Start, Indrek Tarand, „Poka N´de Bum Seela“, homoteerull, lilla brigaad, homaarisupp, Kroonika seksikate pidu, „Kümme väikest neegrit“, Otto-Triin, SDE, mõisa köis, Vändagängster.