Näiteks menuki „Jan Uuspõld läheb Tartusse“ esimesteks märksõnadeks pakub andmebaas välja ahvatlemine, alasti mees, alasti naine ja alasti ujumine. Praegugi kinodes jooksva „Novembri“ märksõnadeks on alasti naine, armastus, himu ja hirmud.

Pealinna innovaatilised kojamehed

Tallinna kojamehed on avastanud, et parim tööriist kevadkoristuseks on lehepuhur. Lehti muidugi maas enam pole, see-eest tekivad töö käigus tolmutormid, milliseid muidu võib näha vaid Sahara kõrbes. Elanikud rõõmustavad: kes ei sooviks sisse hingata kopsutäit värsket kevadtolmu? Eriti „tänulikud“ on autoomanikud: liivapritsitöö on tänapäeval hirmkallis, aga kojamehed teevad seda lausa tasuta.

Ulfsaki unistus Ameerikas

Kevin Spacey USA presidendi Frank Underwoodina.

Kui hiljuti meie seast lahkunud näitleja Lembit ­Ulfsak käis mõne aasta eest Ameerikas, sest tema osalusega mängufilm „Mandariinid“ kandideeris parima võõrkeelse filmi Kuldgloobusele ja Oscarile, olnud ta parajasti lummatud poliitilisest põnevussarjast „Kaardimaja“.

Seetõttu olnud Ulfsakil väike unistus einestada samalaadses pisikeses ribisöögikohas, nagu seda tarvitas telesarjas president Frank Underwood. Selline koht talle leitigi.

Kuldgloobuste gala hoonesse jõudes otsis rahulolev Ulfsak üles suitsuruumi. Sinna sisenedes leidis ta oma üllatuseks eest Kevin Spacey (pildil), kes president Underwoodi mängis. Nii tegidki suurmehed kahekesi vaikides suitsu ja nautisid elu.