Foto: Shutterstock

Ta nimetab täielikuks totruseks puuviljavaagnaid, kus hoitakse koos tsitruselisi (näiteks apelsinid), lõunamaiseid vilju (näiteks banaanid ja kiivid) ja õunu. Õunad panevad ka teised viljad kiiremini küpsema, nad eritavad etüleeni ja seetõttu küpsevad õunte läheduses hoitavad lõunamaised viljad kiiresti üle. Seetõttu tasuks puuvilju hoida külmkapis, mitte laua peal ühises vaagnas.

Porgandeid tasub Keßleri meelest hoida külmkapis kilekotis, mille sisse on pandud tükk köögipaberit. Lisaks tasub teha kilekoti sisse väiksed augud – nii püsib porgand krõmps ega muutu kummiseks. Kurke soovitab naine osta värskelt ja tarbida võimalikult kiiresti, sest need on säilitamise mõttes täielikud diivad.

Kartuleid soovitab Keßler hoida korteri kõige jahedamas kohas, näiteks magamistoa voodi all kingakarbis, mille sisse tehtud väiksed õhuaugud!