Hiltoni hotellis toimub sel nädalal rohkem kui tuhande osalejaga pokkerifestival, mille kuulsaimaks osalejaks on Monacos elav soomlane Patrik Antonius (37, pildil). Ta on teeninud veebis pokkerit mängides paarkümmend miljonit dollarit puhaskasumit ehk rohkem kui keegi teine. Alles eelmisel nädalavahetusel Tšehhis kasseeris ta turniiri võites sisse ligi pool miljonit dollarit.

Kättemaksuerakond tulekul

Sotside seas sahistatakse, et vanemaealiste ühendust Vanemad Sotsiaaldemokraadid juhtinud Paul Lettens (69) nuias endale diplomaadikohta, ähvardades vastasel juhul asutada konkureeriva partei. Lettens on välispoliitika alal väga kogenud: ta on töötanud suursaadikuna Ukrainas, Gruusias ja Moldovas ning välisministeerium on sobivalt sotside juhtimise all, ministrina töötab sotside endine esimees Sven Mikser. Lettensile aga diplomaadikohta ei leitud ja nüüd loobki ta Eesti Seenioride Erakonda.

Naistepäev solvavat naisi

Superministeeriumis kavandatakse naistepäeva tähistamist. Seal paikneva sotsiaalministeeriumi võrdsuspoliitikate osakond aga soovis ürituse ära keelata, sest see olevat naistele solvav.

Narkoboss sai ülikoolidiplomi
Ahliman Zeinalov.

Hiljuti Eestist välja saadetud narkoäri rahastaja Ahliman Zeinalov (38, pildil) ei istunud kümme aastat vanglas niisama. Ta sai sel ajal kõrghariduse, lõpetades Mainori ettevõtluskõrgkoolis ärijuhtimise eriala. Samuti õppis Zeinalov selgeks eesti keele ja tegi ka mitu tasemeeksamit. Vanglast vabanedes lendas Zeinalov oma esiisade maale Aserbaidžaani.

Gruusia talent koju!

Kiievi restoranist vägisi välja tiritud ja Poola lennukile pandud Gruusia ekspresidenti Mihheil Saakašvilit otsib väidetavate kuritegude eest taga Gruusia. Nüüd on Poola kohtu otsustada, kas anda poliitik Gruusiale välja või ei. Poola kohut aga ei peeta Euroopas enam võimust sõltumatuks. Saab siis näha!

Kes nuhkis kommunisti järel?

Sügisel väga väikeses tiraažis ilmunud ja käest kätte liikuvates kunagise EKP Rakvere rajoonikomitee I sekretäri Ülo Niisukese memuaarides kirjutab parteifunktsionäär: „Minu jälitamise tugevdamiseks vahetati välja Rakvere rajooni Julgeoleku volinik. Majas, kus ma elan, seati naabruses asuvasse korterisse minu tegevuse, jutuajamiste ja kohtumiste pealtkuulamiseks vastav aparatuur.“ Ekspressi spionaažitoimkond uuris asja kohta ühelt usaldusväärselt omaaegselt ENSV tippjuhilt, kes rehmas, et ainus, kes olnuks huvitatud ja kel olnuks põhjust Niisukese käikudel silma peal pidada, võinuks olla tema seaduslik abikaasa...