Riigikogu liige Urmas Espenberg (EKRE, pildil) teatas nädalavahetusel Facebookis, et sotsiaalministeeriumi kantsler ­Marika Priske „isiklikult muretseb lesbiteema pärast“. Kui üks kommentaator küsis seepeale, kas see on vihje Priske orientatsioonile, vastas rahvasaadik: „Ei kinnita ega lükka ümber, aga jutud on, rahvasuu nagu öeldakse.“ Hiljem lisas ta, et kantsleri „personalivalik olevat sellele viitav“ ja „mehi ta oma alluvusse eriti ei taha, ikka noori tüdrukuid“.

Jalgevahe-teemad erutavad Espenbergi ammu. Ekspress nimetas teda 2006. aastal tuntud erootikakirjanikuks. Märkisime toona, et Espenberg tunneb ilmset poolehoidu anaalse stimulatsiooniga seotud teemade vastu.

Musta Puudli uus uhke kuut


Vene ärimehe ja kunstikaupmehe Andrian ­Melnikovi Olevimäel asunud peen restoran Art Priori on uksed sulgenud ja luksuslikes ruumides on end sisse seadnud varem Müürivahe tänaval asunud boheemlik Must Puudel.

Keres toetas Feministeeriumi

Vladimir Taigeri kroonikavandid, Kroon 25Paul Keres 5-kroonisel


Aivar Mäed ahistamis­skandaalis kaitsev vandeadvokaat Paul Keres annetas eelmisel nädalal feministlikule arvamusportaalile Feministeerium viis eurot, et nad „saaks riiginisa otsast lahti“. Mäletatavasti tegi rahandusminister Martin Helme kõik endast oleneva, et Feministeeriumile, Eesti Naisuurimus- ja Teabekeskusele jt jäetaks toetusraha välja maksmata. Ärgem unustagem sedagi, et advokaat Kerese vanaisa, maletaja Paul Kerese nägu kaunistas Eesti viiekroonist rahatähte, nii et igati sümboolne akt!