Bitinikkarite ringkondades sahistatakse, et järgmise versiooniuuendusega haihtuvad Skype’ist viimased eestlaste kirjutatud koodijupid ja tootearendus kolib lõplikult Microsofti välismaa harukontoritesse.

Anu Saagim soovitab „Tuletõrjujat“

Jaanuarikuu Eesti Naine rabab oma lugejaid infoga, et peavalu psühhosomaatiliseks põhjuseks võivad olla tugevalt allasurutud seksuaalsed tunded. Mida siis teha? Õnneks annab samas ajakirjanumbris nõu Anu Saagim (pildil), kes tutvustab oma uusi sõpru – nelja vibraatorit nimedega Miljonär, Surfar, Tennisetreener ja Tuletõrjuja.

Loomisel uus partei ökokonservatiividele?

Ekspressi toimetuseni on jõudnud sahinad, et veebruari algul kavatsevad sadakond aktivisti tulla lagedale uue poliitilise algatusega. Kuuldavasti läbib loomisjärgus poliitkeha tuksleva lõimena vastumeelsus Rail Baltica ja Tartumaale plaanitava tselluloosivabriku vastu.

Robotid langevad kiusamise ohvriks

Iseseisvalt liikuvate pakirobotitega koos on valvsad kodanikud pannud tähele uue kiusamisliigi tekkimist, mida võiks nimetada robikiusamiseks. See ei tähenda, et robotid kedagi kiusaks, küll aga kiusavad uudishimulikud koolilapsed roboteid. Näiteks astuvad roboti teele ette, et näha, mida masin selle peale ette võtab.