Narkoärikale kõhtu tulistamise eest Viru vanglase pistetud ja seal kõige karmima režiimiga osakonnas ehk nn supermax’is istuva Tanel Erelti mõtteid saab eelmisest nädalast lugeda tema Facebooki seinalt. Näiteks teatas ta, et vangla administratsioon pidi välja vahetama homost toidujagaja, sest vangid ei võtnud pikka aega temalt sööki vastu ning lõpuks keeldus toidujagaja ka ise sellest tööst.

Vangidel internetile ligipääsu ei ole, küll aga nende sõpradel, kes saavad vangide mõtted sotsiaalmeediasse paisata.

Senjöör jagas kurke


Paide arvamusfestival muutis EKRE esimehe ja siseministri Mart Helme eriti lahkeks. Pärast erakondade esimeeste debatti laupäeva õhtul jagas minister autoparklas prouadele värskeid kurke. „Mis te nüüd, võtke ikka kaks kurki, ega mul kahju pole!“ Krõmps-krõmps ja tervis tuleb! (Valija ka!)

Väärtpaberikeskus tõrjub uut ID-kaarti


Väärtpaberikeskus nõuab oma veebiküljele pääsemiseks kasutaja autoriseerimist, kuid ei tunnista sealjuures kõige moodsamaid ID-kaarte. „Uue ID kaardi korral palun kasutada Mobiil ID-d või autentimist läbi panga!“ õpetab keskus. Ka Tallinna raamatukoguhoidjad kurdavad, et uued ID-kaardid ei toimi nii ladusalt kui vanad. Mis tõestab, et alatasa toimuv uuendamine võib mõned head asjad päris tuksi keerata.