Seenesügis algas tänavu vara: sotsiaalmeedia ujutasid juba juuni esimesel nädalal üle fotod puravikest, mida kohatud nii Põlva-, Pärnu- kui ka Lahemaal. Valdavalt on korjatud kasepuravikke, kuid esinenud on ka teisi liike.

Suvetuuride popp taks on 15,90 eurot


Tänavuste suvetuuride enim­levinud piletihind on 15 eurot ja 90 senti. Piletilevi pakub sellest algavaid pileteid näiteks Marko Matvere ja Jassi Zahharovi, Merit Männiste, The Swingersi, C-Jami, Jaan Tätte, Karl-Erik Taukari, Anne Veski, Meie Mehe ja Maie kontsertidele.

Stig Rästa ja Victor Crone piletid maksavad 19,90 eurot, Rolf Roosalu, Lenna ja Tanel Padari omad 20,90 eurot ning Tõnis Mägi küsib isegi 22,90 eurot.

Keskmisest odavamad on Paul Neitsov (13,90 eurot), Ott Lepland, Birgit Tanja ja Mihkel Mattiisen (10,90 eurot). Toomas Annit saab kuulata säästuhinna ehk 8,90 euroga.

Hämmastav meediatarkus


End tagasihoidlikuks inimeseks nimetava, Keskerakonnale hiigelannetuse teinud (ja siis raha tagasi saanud) Jana-Helen Juhaste ning tema eksmehe Martin Künnapi reede õhtul meediale saadetud avaldus maabus suisa 57 väljaande postkastis. Päris märkimisväärne nimekiri, mille kaks meediakauget inimest oskasid sündmuste keerises omapäi kokku panna! Muuhulgas ei unustanud nad teavitada selliseid väljaandeid nagu Narvas ilmuv Prospekt, veebiväljaanne Vene ­uudised, Linnaleht (Tallinnas, Tartus ja loomulikult Pärnus) ning Tre Raadio. Paraku läksid ühe PR-büroo järele lõhnavat teksti välja saates meelest sellised tublid Eesti väljaanded nagu näiteks Lääne Elu ja Meie Maa. Soovitame nimekirja koostajatel lüngad täita!