Täpsustav lõik mainitud 2006. aasta artiklist:

„Kõige kummalisem osa on seotud osaühinguga Cellarius, mis peab hästituntud Revalia Tantsukooli. Firma omanik on keskerakondlane Lasnamäe linnaosa vanem Kalle Klandorf. Tegevjuht aga tema abikaasa Merle Klandorf.

Päev enne Kohukese reklaamplakatite ilmumist Tallinna putkadele tegid Klandorfid ühe rahaülekande. Nad maksid 354 000 krooni reklaamibüroo Idea AD pangaarvele. Idea AD on Keskerakonna staažikas reklaamikampaaniate korraldaja. Selles büroos valmis ka kuulus Kohukese reklaam.

Kriminaalasja materjalidest selgub, et kaitsepolitsei kuulas Idea juhi ja aktsionäri Mark Eikneri ülekande asjus üle. Eikner vastas, et tegemist on ausalt teenitud rahaga. Tema firma on nõustanud Cellariust tantsuvõistluste korraldamise osas.

Idea AD koguarve Klandorfidele selle nõu eest oli koguni üle 700 000 krooni. Tantsuperekond maksiski selle ära Kohukese viiendal kampaaniapäeval, 5. oktoobril 2005.“

K-kohukese kriminaalasja kohta – mis kukkus lõpuks kokku, s.t ei õnnestunud tõestada Keskerakonna seotust K-kohukese kampaaniaga – võib samuti täpsemalt lugeda ülalviidatud 5. detsembril 2006 ilmunud Ekspressi loost.