Eesti vihaseim poliitvõitlustanner Viimsi vald kihab järjekordse poliitmängu ootel. Volikogu liige Urmas ­Arumäe kaebas kohtusse vallajuht Jaan Trei. Vallajuht ei kaitsnud ennast kohtus oma rahaga, vaid kuna tegu on justkui rünnakuga valla ametiisiku vastu, siis kaitse sai tasu valla rahakotist. Arumäed abistas seejuures sots Stanislav Tšerepanov, kes palus politseil uurida võimalikku korruptsiooni. Praegune Viimsi vallavõim näeb skeemi taga üritust panna vallajuhiks Urve Palo, kelle kõrge lend suhteliselt nigela valimistulemuse tõttu laperdama on hakanud.

EESTI MEHE PRAEKARTULID

Fäviken Magasinet, kus töötab sous chef’ina endine Pädaste mõisa peakokk Peeter Pihel, valiti äsja Rootsi parimaks restoraniks. Tegu on märkimisväärse saavutusega – kõrge toidukultuuriga Rootsis asub koguni 13 ­Michelini tärnidega pärjatud restorani.

KASSETID ON TAGASI

Kassetilindid on varsti jälle kasutuses. Dresdeni rahvusvahelisel magnetismikonverentsil tutvustati uut kassetti, mis suudab talletada 148 GBd ruuttolli kohta. Ühe kasseti kohta tähendaks see 64 750 000 laulu.

RIIGIKAITSMINE, ALGA!

Leo Kunnas teatas tele-eetris, et Reformierakond asub täie hooga riigikaitset arendama. Kaitseministriks kindral, kaitsekulutuste tõus, laenumiljard kaitseväe arendamiseks. Kui Kunnas täppi paneb, siis on ta sama kõva mees kui Igor Mang.

PALJU ÕNNE, RAINER VAKRA!

Praegune sots, endine keskerakondlane Rainer Vakra sai teisipäeval aasta vanemaks. Palju õnne! Vakra oli tänavu eriti õnnelik, sest ta sai sünnipäevaõnnitlusi koguni kaks korda. Vakra oli Facebookis seadnud enda sünnipäevaks esiti 1. märtsi, mis oli ka valimistepäev. Ajakirjanduse sekkumine viis Vakra sünnipäeva õigesse kohta ehk 10. märtsile tagasi.