HEADE FILMIDE UPUTUS Meie kinosid on tabanud laviin uusi ägedaid filme, mida ei tohi maha magada. Armastusfilm „Täht on sündinud“ Lady Gagaga peaosas, sünge ja vaimukas märul „Venom“ Tom Hardyga, „Esimene inimene“, mis viib vaatajad koos Ryan Goslinguga Kuule, südantlõhestav dokumentaalfilm Whitney Houstonist, Cannesis auhinnatud „Tüdruk“, mis räägib poisi kehasse sündinud baleriinist, ja lisaks veel hulk uusi kodumaiseid filme. Ruttu kinno!
SÜGISENE SOOJUS „Päikese kiired kuldasivad puude latvasi nii et just nagu kullatud olivad,“ tahaks Jaan Tatika kombel lausuda, kui kraadiklaas näitab Eestimaa oktoobris üle 10 pluss­kraadi ja vihma ei saja!

ISA JA TÜTAR Peeter Ernitsa ja tema tütre avalik poliitvaidlus EKRE teemade üle võiks olemata olla. Selles on midagi võõrastama panevalt häirivat.

TÄNAKU KRAAVISÕIT Eesti spordiajakirjanikud halavad Ott Tänaku ebaõnne üle Walesi rallil. No ise riputasite mehele enne võitu medali kaela! Kas sport pole veel õpetanud, et ära hõiska enne õhtut?

Nädala sõna: pöialdama

Ehk teisisõnu laikima ehk Facebookis ja Instagramis „Like“- ehk meeldimise nupule vajutama.

Vaata ka Pöial on jala Alaska, „Hei, pöialpoisid!“, „Lumivalgeke ja seitse pöialpoissi“, thumbs-up, pöialt hoidma, Pöide kirik, pöidlaid silma ajama, härjapõlvlane, kuldpea-pöialpoiss, päkapikk, päkapikumaitse, pohmell, „Pohmakas“, anfrendima, dislike, Pontus De la Gardie, Ku Klux Klan, lairiba, femdom, digihüpe, Tiigrituur, Kitstuuri tähtkuju, „meeldib“, nimetissõrm, keskmine sõrm, Suur Peeter, Väike Peeter, nutipöial.