ÕPIME UUSI TAIMI Kas teie oskate ära tunda harilikku võsalille, laanelille, mets-tähtheina, leselehte ja külmamailast? Suvine puhkuste aeg on ideaalne, et veeta aega looduses ja teha tutvust siin kasvavate taimedega.

KANYE WEST PRESIDENDIKS Niikuinii on maailm lootusetult pekkis. Siis on vähemalt lõbusam.

HIIDNÄLKJAD JÄLLE KOHAL Harjumaal teevad aiapidajatele taas muret lusitaania teeteod, kes söövad kõike, mis neile ette jääb. Kes küll suudaks Eestimaa hiidnälkja käest päästa?

JÄLLE ÜKS PARTEI-TV Silmapiiril on taas ühe erakonna isiklik telekanal. Ilmselt ühiskonna sidususega see tegelema ei hakka.

Nädala sõna: karen

Pejoratiivne termin, millega Ameerika Ühendriikides ja teistes ingliskeelsetes maades tähistatakse valgenahalist, nõudlikku, priviligeeritud, sageli ka rassistlikku naist, kes leiab, et talle on teiste arvelt rohkem ette nähtud. 2020. aastal on saanud Karenist laialt levinud halvustav mõiste valgenahalise keskealise naise kohta.

Vaata ka „Marat’ tapmine“, Becky, onu Heino, vehm, kehm, tädi Maali, vaktsiinivastased, „ma tahan juhatajaga rääkida“, capri püksid, föönisoeng, Helle-Moonika Helme.